Ruilen of retourneren

BESTELLING RUILEN OF RETOURNEREN

Is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Of klopt de maat van het artikel niet? Dan kun je deze snel en gemakkelijk ruilen of retourneren. Geen probleem! Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop.

 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

14 dagen bedenktijd voor al onze producten.

Het opgeven van een retourreden is niet verplicht, maar wordt wel zeer op prijs gesteld. Het helpt ons wel om onze dienstverlening aan u te verbeteren en te optimaliseren.

Het is mogelijk om het product om te ruilen voor een vervangend product.

Bij ruilen: je hebt je nieuwe product vaak al binnen een paar werkdagen in huis.

Bij retourneren: het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst teruggestort op je rekening.

Ruilen of retourneren is gratis.

Bevestiging van ontvangst van uw retour per e-mail.

RUIL BESTELLING

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling om te ruilen voor een vervangend product.

Wanneer je de bestelling naar Horse Originals in Tilburg stuurt, vergeet dan niet op het retourformulier duidelijk aan te geven welk artikel je wilt ruilen voor een vervangend artikel. Anders kunnen we uw omruiling helaas niet verwerken. Het retourneren van artikelen is op eigen risico en vergeet niet het afleverbewijs te bewaren totdat je omruiling is verwerkt. Zodra wij de artikelen van u terug hebben ontvangen, sturen wij het nieuwe artikel op onze kosten naar u op.

 

BESTELLING RETOURNEREN

Wil je niet ruilen maar wil je wel je geld terug, dan kun je de bestelling retourneren naar Horse Originals in Tilburg. Als je de hele bestelling retourneert, ontvang je het volledige bedrag terug. Als je slechts een aantal artikelen uit je bestelling retourneert, ontvang je alleen het bedrag van die artikelen terug. Het retourneren van artikelen is op eigen risico en vergeet niet uw afleverbewijs te bewaren totdat uw retour is verwerkt.

Wanneer u de retourzending naar Horse Originals in Tilburg stuurt, vergeet dan niet het retourformulier volledig in te vullen en mee te sturen. Wanneer wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze direct in behandeling nemen en ontvang je het bedrag van je retour binnen 10 werkdagen op de rekening waarmee je ook de bestelling hebt betaald.

 

VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN?

Controleer altijd eerst of je het juiste artikel hebt ontvangen en of het niet beschadigd is tijdens het transport. Mocht je per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Vergeet voordat u het artikel retourneert niet het retourformulier volledig in te vullen en mee te sturen.

RETOURADRES

Horse Originals B.V.

Attn Retourneren

Droogdokkeneiland 8

5026 SR Tilburg

Nederland

 

Belangrijk bij retourneren, ruilen en verkeerd/beschadigd artikel ontvangen:

Stuur altijd het ingevulde retourformulier mee. Zonder retourformulier kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.

Zodra je omruiling/retour is ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ruil/retourneer je omdat het product niet naar wens is of niet past? Of ruil je omdat je een verkeerd artikel hebt ontvangen? De verzendkosten zijn voor ons.

Je krijgt nooit zomaar een nieuw artikel toegestuurd! Als je een artikel wilt ruilen, geef dit dan altijd aan op dit retourformulier.

Wil je je geld terug? Geen probleem, het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retour teruggestort op je rekening.

Als er iets mis is met een artikel dat je hebt besteld, bijvoorbeeld dat het uitverkocht is, ontvang je hier altijd een persoonlijk bericht over. Indien uw bestelling in meerdere delen wordt geleverd, zijn de extra verzendkosten voor onze rekening. U hoeft hier dus niets extra voor te betalen!

Stuur je retourzending altijd terug naar het retouradres in Tilburg.

Gebruik deze link https://horseoriginals.shipping-portal.com/rp/ om je bestelling naar ons te retourneren en maak eenvoudig een retourlabel aan.

Voorwaarden: De artikelen dienen ongebruikt geretourneerd te worden. Informatiekaarten en/of labels dienen bij levering aan het product te zijn bevestigd. Retourneer de artikelen indien mogelijk in de meegeleverde verpakking. Een retour van meerdere artikelen kun je het beste zoveel mogelijk combineren in 1 doos of zak. De retourzending dient vergezeld te gaan van een volledig ingevuld retourformulier.