Speelkussen met hooi

Heb jij er ooit al eens over nagedacht om hooi in een speelkussen voor jouw paarden te kopen? In de webshop van Horse Originals is het mogelijk om dit voederproduct aan te schaffen. Met dit product kunnen jouw paarden niet alleen op elk moment van de dag bij hun voer, maar beleven ze ook nog eens urenlang speelplezier.

karine-avetisyan-4M1I1YxAqiI-unsplash
We geven er echt om!

welzijn

hoge kwaliteit

Duurzaamheid

makkelijk in gebruik

tijdbesparend

Hooi in een speelkussen voor paarden kopen

Als leverancier in slowfeeders voor paarden ontwikkelen wij producten die bijdragen aan het welzijn van jouw paard. Zo zijn onze hooispeelkussens niet alleen ontwikkeld zodat jouw paard op elk moment van de dag op een veilige manier bij zijn hooi kan, maar dienen ze het plezier van jouw paard. Het concept is simpel, de hooizak voor paarden vul je met voldoende voer en leg je op de grond. Jouw paard kan op elk moment van de dag bij dit voederproduct. Daarnaast beleeft je paard plezier aan het eten van hooi uit de speelzak, omdat het als het ware een spelletje wordt om het voer uit de zak te krijgen.

Wij bieden u alleen het beste

ONS ASSORTIMENT

Wat zijn de voordelen van dit voederproduct?

Hooi in een speelkussen kopen voor paarden, draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van jouw paard. Dit voederproduct heeft veel voordelen:

  • Het verlengt de kauwtijd van je paard, waardoor je paard minder verveling zal ervaren
  • De calorie-inname van je paard wordt verminderd
  • Paarden moeten continu kauwen, met dit speelkussen is dat mogelijk
  • Met het speelkussen hoef jij je paard minder vaak te gaan voeren

Ben jij overtuigd en wil jij het hooispeelkussen grootschalig inslaan? Ook dat is bij ons mogelijk!

Playbag-Home

Veel Gestelde Vragen

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Bestel vandaag nog een speelkussen voor jouw paard

Wil jij een hooispeelkussen voor jouw paard aanschaffen? Plaats dan vandaag nog een bestelling om hooi in een speelkussen voor paarden te kopen. Draag op deze manier bij aan de gezondheid en het plezier van jouw paard. Heb je nog vragen over onze producten of wil je advies over het gebruik van dit speelkussen met hooi voordat je hem gaat kopen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Word een Horse Original

Nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.