Hooizak

Overweeg jij om een hooizak als voederproduct voor jouw paard te kopen? Bekijk dan de kwalitatieve producten in de webshop van Horse Originals eens. De voederproducten die wij ontwikkeld hebben dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van jouw paard. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot een van de beste paardenslowfeeders in zijn soort!

karine-avetisyan-4M1I1YxAqiI-unsplash
We geven er echt om!

welzijn

hoge kwaliteit

Duurzaamheid

makkelijk in gebruik

tijdbesparend

Waarom je een hooizak voor je paard zou moeten kopen

Een hooizak kun je als voederproduct voor je paard kopen. Een slowfeeder voor paarden draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van deze geliefde dieren. Hooizakken hebben één opening aan de voorkant en paarden kunnen via deze opening bij hun voer. Net als een hooinet is het mogelijk om de zakken op te hangen. Maar hoe dragen deze producten nu eigenlijk bij aan de gezondheid van het paard? Onze voederproducten hebben veel voordelen:

  • Het verlaagt de calorie-inname van je paard
  • In een zak waait hooi minder snel weg, waardoor er minder verspilling is
  • Je paard knoeit minder bij het eten uit onze voederproducten
  • Met een zak kan je paard de hele dag bij zijn of haar eten

Daarnaast gaat een dergelijk voederproduct verveling bij je paard tegen, het is als het ware een speelzak voor je paard. Ben jij enthousiast en wil jij voor meerdere paarden een hooizak kopen? Schaf dan grootschalig de zakken met hooi aan.

Wij bieden u alleen het beste

ONS ASSORTIMENT

Plaats eenvoudig je bestelling in onze webshop

Ga jij een zak met hooi voor jouw geliefde paard kopen? Plaats je bestelling eenvoudig in onze webshop voor slowfeeders. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het voeren en het welzijn van paarden? Lees dan eens onze verschillende blogposts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Playbag-Home

Veel Gestelde Vragen

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Word een Horse Original

Nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.