Hooinet

Heb jij er ooit over nagedacht om een hooinet voor paarden te kopen? Dit product dient als een voederproduct en draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van het paard. In de webshop van Horse Originals schaf jij een kwalitatief voederproduct met hooi voor jouw geliefde dier aan. Zo dragen wij graag bij aan het geluk van jouw paard.

karine-avetisyan-4M1I1YxAqiI-unsplash
We geven er echt om!

welzijn

hoge kwaliteit

Duurzaamheid

makkelijk in gebruik

tijdbesparend

Waarom je een hooinet voor paarden zou moeten kopen

Als leverancier in slowfeeders voor paarden, zijn wij een groot fan van de netten met hooi. Ze zijn namelijk goed voor de gezondheid van je paard en brengen ook allerlei praktische voordelen met zich mee. Zo kan je deze slowfeeder voor paarden eenvoudig ophangen in het verblijf van jouw dier. Wanneer je een hooinet voor paarden gaat kopen zul je ook merken dat je met minder regelmaat het voer in de stal bij hoeft te vullen. In het net past namelijk veel ruwvoer en doordat je paard minder snel eet, gaat het voer er niet zo snel doorheen.

Wij bieden u alleen het beste

ONS ASSORTIMENT

Hoe draagt dit voederproduct bij aan de gezondheid van mijn paard?

Als je een hooinet voor paarden gaat kopen, draag je bij aan het welzijn en de gezondheid van jouw geliefde dier. Verschillende voordelen zijn:

  • Het vertraagt de eettijd van je paard, waardoor hij of zij zich minder snel verveelt
  • Met een dergelijk voederproduct hoef je je paard minder vaak te voeren
  • Een paard dat hieruit eet zal minder knoeien

Na het kopen van een hooinet voor paarden, koop je bij ons ruwvoer voor je paard om het net mee te vullen. Daarnaast zorgen de producten in onze webshop niet voor slijtage van de tanden bij paarden, in tegenstelling tot de meeste voederproducten.

Playbag-Home

Veel Gestelde Vragen

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Bestel jouw voederproduct in onze webshop

Er zijn meerdere soorten voederproducten voor paarden, zoals bijvoorbeeld de hooiruif. Wil jij een voederzak of een ander producten voor jouw paarden kopen? Plaats je bestelling eenvoudig in onze webshop. Bij vragen of gewenst advies over onze producten, neem je contact met ons op. Zo kijken we samen naar het beste product voor jouw paard.

Word een Horse Original

Nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.