Leverancier in slowfeeder voor jouw paarden

Wil jij een slowfeeder voor jouw paarden kopen? Zoek niet verder, maar ga voor de kwalitatieve producten van Horse Originals. Met onze producten zetten wij ons in voor het welzijn van jouw paarden. Zo is de Hay Play Slowfeed-serie ons geregistreerd handelsmerk. In 2016 werd deze lijn gelanceerd en de producten zijn doorontwikkeld tot een van de beste paardenslowfeeders in hun soort!

karine-avetisyan-4M1I1YxAqiI-unsplash
We geven er echt om!

welzijn

hoge kwaliteit

Duurzaamheid

makkelijk in gebruik

tijdbesparend

Wie zijn wij als leverancier in slowfeeder voor paarden?

Met de Hay Play Slowfeeders hebben wij als slowfeederleverancier een product ontwikkeld dat veilig is voor het paard en daarnaast gemakkelijk is in gebruik. De producten zijn eenvoudig te vullen. Jouw paard kan er niet in vast komen te zitten of zijn tanden en tandvlees beschadigen. Dankzij de doordachte materiaalkeuze hebben ze ook minder last van stofallergieën, aangezien de neus van het paard geen direct contact heeft met het hooi en hij of zij hierdoor nauwelijks stof inademt. Bij ons kies jij wat voor slowfeeder je voor jouw paarden gaat kopen. Verschillende soorten voederproducten voor paarden zijn:

Naast een voederzak verkopen wij ook ruwvoer voor paarden, zodat jij jouw product naar keuze voor je paard gelijk kunt vullen.

Wij bieden u alleen het beste

ONS ASSORTIMENT

Laat je inspireren door ons verhaal

Weet jij al welke slowfeeder jij voor jouw paarden wilt kopen? Plaats dan jouw bestelling in onze webshop, zodat jouw paarden straks op elk moment van de dag veilig bij hun stro kunnen. Wil je meer te weten komen over hoe onze producten bijdragen aan het welzijn van jouw paarden of op de hoogte blijven van andere nieuwtjes? Neem dan eens een kijkje op onze blog.

Playbag-Home

Veel Gestelde Vragen

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Word een Horse Original

Nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.